Kaikki sai alkunsa pienestä kaveripiiristä, joka tapasi cruising-illoissa. Tarkoituksena oli kerätä myös muut Corveten omistajat ”saman katon alle”. Clubin pioneerit tekivät arvokasta työtä ja keräsivät alan tapahtumista ja kaduilta kiinnostuneita kuskeja. Kun kiinnostuneita oli riittävästi, oli aika laittaa yhdistyspaperit vetämään. Silloin elettiin 80-luvun loppupuolta. Hyvin nopeasti jäsenmääräksi vakiintui noin 100. Jäsenmäärä on jatkanut kasvuaan tasaisesti. Tällä hetkellä jäsenmäärä on noin 450, ja kasvua on edelleen havaittavissa. Viime aikojen tarkistuksissa Corvettejen kokonaismääräksi Suomessa on saatu yli 2000kpl.

Jokainen Corveten omistaja on tervetullut jäsen Club Corvette Finland:in iloiseen joukkoon. Clubin jäsenien autojen ikä vaihtelee 50-luvun alun klassikoista 2010-luvun High Tech Performance-autoihin. Rakentelutyylejäkin on numbers match -autoista kompromissittomiin kilpa-autoihin. Jäsenten ikä- ja sosiaalinen jakauma on vähintään yhtä suuri. Yhteistä kaikille on kuitenkin se, että jokainen on saanut hankittua itselleen amerikkalaisen unelma-auton.

Yhdistys tarjoaa jäsenilleen tapahtumia, joissa voi tavata oman ja muiden autoyhdistysten jäseniä. Tapahtumien tavoitteena on kaikkien maksimaalinen viihtyvyys. Osa tapahtumista järjestetään yhdessä muiden merkkikerhojen kanssa. Näin saamme tapahtumille laajuutta, kokoa ja näyttävyyttä. Tällaisia kimppatapahtumia ovat olleet mm. merkkikerhojen rata-ajopäivät Ahvenistolla, Big Chevy Weekend kiertoperiaatteella eri puolilla Suomea sekä Happy Days Car Show-näyttely Vantaalla.

Clubin omat tapahtumat ovat kuitenkin nitä, jotka kruunaavat kesän. Keväällä olemme omalla osastolla toisessa isoista näyttelyistä (American Car Show tai Tampereen Hot Rod & Rock Show). Vuonna -96 pidimme ensimmäiset ”jäsenten väliset” rata-ajot Ahvenistolla.

Elokuussa järjestettävä Corvette Meet on kuitenkin ehdoton päätapahtuma. Se on kasvanut vuosi vuodelta. Ensimmäisen kerran vuonna 1994 järjestettiin 15 auton ”megatapahtuma” Orivedellä. Seuraavana vuonna saimme Jämsän sekaisin 25:lla autolla. Vuonna 1996 oli jo massatapahtumaksi luokiteltavan Punkaharjun valloitus. Paikalla oli 35 urheiluautoa. Vuonna 2000 Visulahdessa ja 2001 Kalajoella oli mukana jo noin 90 autoa, ja joka vuosi pidot ovat parantuneet kasvaneen kävijämäärän myötä.

Vuoden 2007 meetissä Lahdessa ylittyi viimein maaginen sadan Corveten raja. 2008 meetti järjestettiin kalastajatorpan loistokkaissa rantamaisemissa. Kaikki paikalla olleet jäsenet, avecit ja kaverit ovat ylistäneet tapahtumia ja luvanneet tulla myös seuraavanakin vuonna mukaan.

Yhdistyksen tapahtumia ja järjestelyjä hoitaa 7 hengen hallitus. Tiedottaminen jäsenistölle tapahtuu verkkosivuilla ja jäsenkirjeillä.

Kun on kyseessä joukko, joka tapaa toisensa useita kertoja vuodessa, on yhteistyökin helppoa. Järjestettäviin tapahtumiin on helppo saada kaveripiiristä talkooapua. Jokainen jäsen on ollut itseään ja aikaa säästämättä valmis auttamaan tarpeen vaatiessa. Uusien ideoiden ja ehdotusten esilletuominen on toiminut molempiin suuntiin. Näin Club Corvette Finland on pystynyt kehittymään ja tarjoamaan jäsenilleen tapahtumia jotka keräävät kokoon Corvette-henkisiä ihmisiä.